فشن و دنیای مد آنقدر وسیع است که به راحتی از آن میتوان در زمینههای مختلف استفاده کرد. شاید شما هم پیگیر اخبار مشارکت حرفههای دیگر با دنیای فشن باشید. از آنجایی که این سالهای اخیر تب و تاب تکنولوژی و فناوری داغ است، همراهی فشن به هر نوعی در این زمینهها، میتواند میزان علاقمندی مخاطب را افزایش دهد. از همکاریهای جذاب تکنولوژی و مد میتوان به مشارکت طراحان لباسی مثل تام براون در معرفی سری جدید گوشیهای هوشمند و محصولات کمپانی سامسونگ اشاره کنیم. در ادامهی این مطلب “کمد” ابتدا این دو صنعت و وجه اشتراکات آنها را بررسی میکنیم و در ادامه به جزئیات و شکل این نوع همکاریها میپردازیم. با ما در مجلهی کمد سارک همراه باشید.
وجود اشتراکات صنعت مد با صنعت تلفنهای هوشمند
اگر به شکل کلی صنعت مد را با فاکتورهای اصلی صنعت گوشیهوشمند مقایسه کنیم، وجه اشتراکات زیادی را بین این دو صنعت پیدا میکنیم. صنعت تلفن هوشمند بسیار شبیه به صنعت فشن عمل میکند. برای مثال خط تولید هر دو، اغلب در بهار و پاییز محصولات جدیدی را معرفی و وارد بازار میکند. یا به لحاظ قیمتگذاری، طیف وسیعی از قیمتها موجود است؛ برای محصولاتی که اساسا یک کار را انجام میدهند، اما با کیفیت متفاوت. در واقع بخشی از قیمتگذاری مد و موبایل براساس ارزش برند است نه بهای خود محصول. جامعهی هدف و مخاطب این دو حوزه بسیار گسترده است و گروهی عظیمی از این مخاطبین پیگیر اخبار و آخرین مدل ها هستند تا بتوانند به روز باشند. البته که در هر دوی این حوزهها ژورنالیست و بلاگرهایی فعالیت میکنند که وظیفهی آنها پیگیری آخرین تغییرات در این صنایع است.
شاید اگر دقیقتر به این موضوعِ وجه اشتراک بپردازیم شباهتهای بیشتری نیز پیدا کنیم اما تفاوت اصلی بین فشن و گوشیها این است که موبایلها براساس پیشرفت تکنولوژی آنها فروخته میشوند. مثلا عملکرد یا سرعت کار با آنها ارتقا پیدا میکند یا فناوری جدیدی به آنها اضافه میشود که این گوشیها را از سری سالهای قبل متمایز میکند. اما در مد اگر چه پیشرفت آشکاری در تکنولوژی شده است اما دلیل اصلی خرید کالاهای این صنعت به روز بودن و مطابق ترندهای جدید بودن است.
با این توضیحات اگر فناوری صنعت گوشیهای هوشمند را به خلاقیت و بهروز بودن در صنعت مد گره بزنیم، هم بازار مشتریان وسیعی خواهد داشت و هم محصولات جذابی تولید خواهد شد.