چندین سال پیش سپ بلاتر رییس وقت فیفا، در گفت‌وگویی توصیه کرده بود زنان فوتبالیست باید برای جذب تماشاگر در لباس‌های خود تغییراتی دهند. او گفته بود: «ما باید اجازه دهیم زنان با لباس‌های زنانه‌تری فوتبال بازی کنند شبیهِ چیزی که بازیکنان والیبال می‌پوشند. مثلا می‌توانند شرت ورزشی تنگ‌تری بپوشند، زنان فوتبالیست زیبا هستند، مرا ببخشید که اینطور می‌گویم، اما همین حالا هم آنها با قوانینی مستقل از فوتبال مردان بازی می‌کنند، مثل بازی با توپ‌های سبک‌تر. این تصمیم برای این اتخاذ شد تا زیبایی زنانه‌تری (در فوتبال زنان) خلق شود، حالا چرا همین کار را در رابطه با مُد انجام ندهیم؟

این صحبت‌ها در آن زمان جنجال به پا کرد، بسیاری به صحبت‌های بلاتر اعتراض کردند. مری آن اسپیسی بازیکن فوتبال و مدیر باشگاه فولهام در این‌باره گفته بود: «این حرف‌ها واقعا مخرب است، مساله در وهله اول مربوط به مهارت‌های زنان و قابلیت های تاکتیکی آنان است، موضوعِ مسائل مد بعدا مطرح می‌شود. ده سال پیش ما با شرت‌های ورزشی تنگ‌تری بازی می‌کردیم اما کسی به ما توجه نمی‌کرد.» یا فوتبالیست نروژی لیز کلاونس که در همین مورد گفته بود: «ما به عنوان بازیکن فقط به نتیجه اهمیت می‌دهیم. اگر تماشاچیان می‌خواهند مدل‌ها را تماشا کنند باید بروند و مجله پلی بوی بخرند.»

اختلاف تعداد بینندگان بین بازی‌های زنان و مردان را شاید نتوان به طور قطع به تفاوت سطح بازی آنها مربوط دانست، مثلا به اعتقاد بسیاری، بازی‌های لیگ قهرمانان اروپا یکی از بالاترین سطوح در فوتبال مردان است اما به لحاظ تعداد تماشاگر، مسابقات جام جهانی مردان به مراتب بینندگان بیشتری دارد.

مشکل میزان تماشاگر به نسبت پایین و عدم پوشش مناسب رسانه‌ایِی فوتبال زنان همچنان وجود دارد و یکی از دلایل اصلی تفاوت فاحش درآمد فوتبال زنان و مردان هم به حساب می‌آید. تیم برنده جام جهانی زنان امسال چهار میلیون دلار به عنوان جایزه دریافت خواهد کرد در حالی که تیم ملی مردان فرانسه در جام جهانی سال پیش برنده جایزه ۳۸ میلیون دلاری این مسابقات شد. این تفاوت درآمد به بحث‌های مختلفی هم منجر شده و برخی آن را نوعی جنسیت گرایی می‌دانند.